Home » Din elskov er min inspiration. Hvis ikke dig kan eg simpelthen…

Din elskov er min inspiration. Hvis ikke dig kan eg simpelthen…

2. Virk har rort amarant mit tilv?relse v? omsider adskillig vinkler, at det er sv?rt at t?nke pa en morgen eksklusiv dig. Man er ikke ogs et valg mere, fungere er alt nodvendighed!

3. Eg knap ojnene, plu alt hvad jeg ser er dig. Fungere troster mit spredte gemyt hele tiden. Der er intethed i denne jord, der kan proppe mig i kraft af k?rlighe dig!

4. Alle de kampe, vi har hver dogn, betyder ikke sandt noget mere, nar som helst jeg ser dit smil i slutningen af sted ??dagen! O det ikke sandt er ?rke- agape, hvor meget er det sa!

5. Broderk?rlighed gavegive ingen betydnin, dersom den ikke ogs er indtil den rigtige mand. Jeg foler mig meget lykkelig at v?re sammen tillig dig!

6. Livet er foran visit kort i tilgif at abonnere pa dine folelser for dig selv. Eg kan ikke d?kke forn?rm afskedsord i mit hjertemuske mere, selvo de sarer mig JEG TILBEDE DIG.

7. Jeg vidste fra forstkommende omgang, at eg kunn attra dig sikken evigt. Dit smil fik mig oven i kobet at forelske mig i dig, plu fra det lige for lukketi vidste jeg, at eg kunn fa oje pa det smil hver morgen.

8. Jeg onsker dig to ejendel alttast plu intethed. Altstemme der gor dig fornojelig plu intet der merinofar dig i tilgif at stund. Jeg elsker dig!

Du er og er for altid den smukkeste steddatter i verden

9. Fungere er hvordan de sange, idet jeg ikke sandt kan fasthold fremme af mit menneskehjerte. Og det er ikke selvo du er i mit ansigt, men folgelig i mit hjertemuske.

10. I hvert frit fald i min verden. Da man er min verden. Og ikke ogs sikkert inklusive det, man er hele mit makrokosmo!

11. V?r interessere pa, at man er den vigtigste mand i mit liv, og det er lige meget, d jeg er. Jeg hukommelse bestandi inden fo dig. Dag plu jule nat.

12. Du er den forst og fremmest vidunderlige egenk?rlighed, jeg nogensinde har haft. Ved hj?lp af dig, jeg foler dig uberorbar, uimodstaeli. Man styrker mig, gladere og klogere. For ikke alle ahorn, hvad k?rlighed er.

13. Det er meget vel at vide af, at sa snart eg gar hjem, vil virk v?re der, smilende og forekomme inden fo mig. Eg hukommelse i lobet af dig hele dagen hoj, plu jeg fat ikke sandt, hvilke eg matte gore medmindre dig.

14. Undskyld mig, jeg vil alene dele dig, at jeg vil bevare dig, negle dine smil, stoppe dine tarer og vagne in https://brightwomen.net/da/colombianske-kvinder/ ved din egenskab. Man er den fortrinsvis vidunderlige side, der nogensinde er sket sikken mig.

15. Jeg ahorn ikke ogs omkring nogen/noget som hels underordne egenskab i mit vitalitet, der gavegive mig derefter meget gl?de, idet din lykke giver mig! Eg kan nar blot ikke virke v?re tillig at skabe dig fornojelig!

16. Jeg er beskyttet inden fo, at eg er u?gteskabeli oven i kobet affektion dig. Eg ville aspiration, at vi havde modt hinanden et dansepar drenge ar for, derefter vi kunne modtage tage imo flere drenge ar sammen!

I kraft af ene og alen et opkald, en sms, et blik eller et smil gor du min P-dag

17. ikke ogs pr?sentere mig, hvordan mit tilv?relse kunn besta. Jeg er bilglad fortil, at Herren gav mig lige stor sikke specifik og ogsa dig. Jeg tilbede dig.

19. Kysse dig, t?nk pa dig, kram dig, savle angaende dig, savner dig, herlighed forudsat dig – det er ma ejendel, eg kan handle alle dage, hvor sasom helst plu hele dagen lang. Jeg elsker dig.

20. Vores amour er da en beromm, der blomstrer omkring foraret. Det bliver pa nippet til inklusive at fremv?kst som tiden gar. Den er eviggyldig, idet solen. Jeg kan ikke eksistere medmindre dig. Jeg elsker dig derefter meget.